• header.jpg headermobile.jpg

Getuigenissen

Ontdek hieronder enkele getuigenissen van tevreden klanten.

 • E.M. - Maaseik

  « De persoonlijke en gevarieerde lessen hebben me zeer geholpen. Het is laagdrempelig om te beginnen maar de trainingen zijn modern van opzet. Ook heeft Kristof snel in de gaten welke ambities en mogelijkheden je hebt waardoor hij de trainingen in overleg met je nog beter hierop laat aansluiten. Op een prettige manier leidt zijn werkwijze tot succes. »
 • L.V. - Genk

  « De weken en maanden gingen voorbij. Met horten en stoten en vallen en opstaan. Er werden regelmatig testen afgenomen en het bleek voorspoedig te gaan, de kilo’s gingen eraf de spiermassa kwam er bij. De laatste weken begon ik van alles te merken, ik liep al eens vlotter de trap op, ik had minder moeite iemand bij te houden bij een wandeling, mensen die je al een tijd niet meer gezien hebt begonnen opmerkingen te maken over hoeveel ik afgevallen was. »
 • K.B. - Genk

  « Kristof heeft mijn grenzen weten te verleggen en laten inzien dat ik duidelijk meer in mijn mars had. Zijn trainingen waren gevarieerd waardoor het nooit ging vervelen. Hij stelde mijn loopschema’s op, maar liet hij me inzien dat het niet enkel looptraining was dat mijn prestaties kon verbeteren. Zo kwam er behoorlijk wat stabilisatie aan te pas. Hierdoor verloor ik minder energie tijdens het lopen en liep ik efficiënter. Hard trainen werd afgewisseld met een leuke sfeer wat de trainingen aangenaam maakte. »
 • J.K. - Genk

  « Hij is echt en alsmede OPRECHT begaan met jou als klant en alleen dat al motiveert me om het onderste uit de kan te halen. De trainingen zijn intensief maar je krijgt er een zeer goed gevoel bij. Kristof weet bijzonder veel over voeding, sport, mindset, … Je kunt hem ook van alles vragen waarbij niets hem te veel is. »
 • M.P. - Maaseik

  « Doordat ik voldoende gestimuleerd en gemotiveerd werd, en doordat de trainingen zeer intensief en erg gevarieerd waren, was dit uur in no time om. Ik keek echt uit naar de volgende training. Kristof heeft me echt een stevige duw in de rug gegeven. Ik heb echt terug zin om te sporten. »

En jij?

Uiteraard werken we met plezier een training uit die je helemaal op het lijf geschreven is. Vertel ons gerust jouw doelstellingen en wie weet helpt Destination Fit deze te realiseren.

Sluiten