Jouw ambitie is mijn doel.

Wens je de marathon te  lopen? Wil je goed te been zijn? Of droom je van een maatje minder? Met Destination Fit ga je er 100%  voor. De sleutel van het succes? Passie en enthousiasme. Als personal trainer zet ik je op weg naar vooropgestelde, maar vooral duurzame resultaten. Met pasklaar  advies en doelgerichte begeleiding op maat. Ik behandel jou zoals jij dat verkiest. Verander en verbeter nu  jouw levensstijl met een persoonlijk trainingsplan en een gezondheidsplan. Op de manier zoals jij het wil, met pasklaar  advies en doelgerichte begeleiding op maat.

Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden.

Figuurverbetering

Breng je lichaam in shape met een doelgerichte training. Mits de juiste mindset en begeleiding ligt dit helemaal binnen jouw mogelijkheden.

Algemene fitheid

Wil je je conditie verbeteren? Werken aan mobiliteit of sterker worden? Bij Destination fit ben je aan het juiste adres.

Houdingsverbetering

Met een gericht programma werken aan een juiste lichaamshouding zodat je altijd efficiënt blijft bewegen.

Performance training

Je bent top- of amateursporter en wilt jouw individueel fysiek prestatievermogen verbeteren? Wij helpen je graag dit te realiseren.

Of een training helemaal op jouw maat?

Uiteraard werken we met plezier een training uit die je helemaal op het lijf geschreven is. Vertel ons gerust jouw doelstellingen en wie weet helpt Destination Fit deze te realiseren.

Sluiten