• header.jpg headermobile.jpg

Toekomstgericht
trainen

Betere houding leidt tot beter bewegen

De trainingsprincipes van Functional Patterns zijn gestoeld op onze evolutionaire bewegingen: ademhalen, wandelen, lopen en gooien.
Als we hier gericht naar trainen, zijn we in staat om beter en klachtenvrij te bewegen in het dagelijks leven. Altijd wordt gestart met het uitlijnen van de houding en het verbeteren van de ademhalingsmechanica. Dit resulteert in een verbeterde structurele integriteit. Dit laatste kan je vergelijken met de fundamenten van een huis. Die moeten ook stevig staan, anders krijg je vroeg of laat problemen.
Enkele resultaten hiervan kan je hieronder terugvinden. Je kan je bij deze voorbeelden ook voorstellen dat een betere houding automatisch leidt tot beter bewegen. 4 maanden geleden was ik in Hawaii voor de vervolgcursus van Functional Patterns. Ik ben sindsdien vrijwel zeker dat in de toekomst nog meer en betere resultaten zullen volgen. Het is gewoonweg training van een andere dimensie.

Last van stressfactoren? Werk aan je houding en bewegingsmechanica!

Na het verbeteren van de structurele integriteit gaan we aan de slag met dynamisch-correctieve oefeningen die ervoor zorgen dat de wandel -en loopcyclus verbeteren. Wanneer jouw houding -en bewegingsmechanica verbetert, ben je beter in staat om allerlei stressfactoren op fysiek, mentaal als emotioneel vlak te beheersen.

Zelf een training volgens de Functional Patterns principes ervaren?

Contacteer me dan voor een afspraak via onderstaande button.

Sluiten