• header.jpg headermobile.jpg

(bijna infra)rode lichttherapie

WAAROM JUIST (BIJNA INFRA)RODE LICHTTHERAPIE?

We gaan gauw naar (honderd)duizenden jaren terug terug: toen leefde men vooral buiten. Men nam genoeg zonlicht op: waar je energie van krijgt  + wat je gezond en sterk maakt.

Door het hectische leven nu komen we er niet meer toe genoeg tijd buiten te spenderen. We werken vooral binnen en zeker in de winterperiode  hebben we niet de mogelijkheid om zonlicht optimaal te benutten. Daardoor kennen we onder meer de fameuze herfst -of winterdip wel, waarbij je je vermoeid voelt.

Om dit probleem aan te pakken, hebben we jammergenoeg niet altijd de mogelijkheid om in de buitenlucht te werken. Gelukkig is er een alternatief: Redlight therapy.

Het maakt gebruik van dezelfde type lichtbundels die het lichaam energie doen geven, specifiek rode en 'bijna' infrarood licht.

VOORDELEN VAN (BIJNA) RODE LICHTTHERAPIE

Het is wetenschappelijk bewezen dat gebruik van de lichttherapie bijdraagt aan:

  • Verbetering spieruithoudingsvermogen
  • Versnelling spierherstel
  • Verbetert de slaapkwaliteit
  • Vermindert ontstekingsreacties
  • Vermindering rimpels
  • Toegenomen collageenproductie

EIGEN ERVARINGEN

Zelf ben ik er enige tijd mee bezig en gebruik ik het enkele minuten voor het slapen gaan en opstaan. Mijn ervaring: ik voel me vooral meer relaxed, uitgerust en verder lukt het me beter vroeger te gaan slapen (door het gebruik zit ik beter in mijn circadiaans ritme). 

Heb je nog vragen over rode lichttherapie of denk je erover na een toestel aan te schaffen? Druk op de blauwe knop hieronder en wie weet kan ik je voor jouw aankoop een mooie korting bezorgen.

ik wil meer weten over rode lichttherapie en de producten

Sluiten