• header.jpg headermobile.jpg

Verbeter je fitheid met met PT boksen

Tegenwoordig zijn trainingsprogramma’s gebaseerd op boksen of vormen hiervan in trek. Ze zijn tijdsefficiënt, effectief, goed voor je zelfvertrouwen en hebben ook nog een hoge funfactor.

Daar waar het bij wedstrijdboksen gaat om het uitschakelen van de tegenstander of winnen van punten ligt dit bij PT boksen anders. Het doel is geenszins om de ander uit te schakelen. Sterker nog, bij PT boksen wordt er doorgaans geen fysiek contact gemaakt tussen 2 personen.

Het ultieme doel van PT Boksen is, net zoals bij alle andere Personal Training activiteiten, het verbeteren van de fitheid en gezondheid in het algemeen. Het gaat dus om een vorm van conditietraining en niet om de ander fysiek uit te schakelen. Bij PT Boksen wordt er 1 –op 1 gebokst, waarbij je boksbewegingen maakt richting de Personal Trainer. Deze weert stoten af met kussens/pads. Het is dus niet de bedoeling om wie dan ook fysiek te raken.

Het boksprogramma is geschikt voor een breed publiek!

Dit heeft vooral te maken met de eenvoud van boksen. Ook al is boksen geenszins simpel en kennen oefeningen een veelheid aan technische details, vrijwel iedereen is in staat om boksbewegingen te maken en daarmee zijn of haar conditie te verbeteren. Onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer kan iedereen het boksen vrij snel oppakken. Het is, kortom, laagdrempelig en toegankelijk.

Boksen binnen PT wordt door zowel mannen als vrouwen gedaan. Het mentale neveneffect, je zelfverzekerder voelen, is natuurlijk mooi meegenomen.

Benieuwd wat PT boksen voor jou kan betekenen?

Contacteer ons dan om een proefsessie vast te leggen. De trainingen gaan door te Genk (Limburg).

Sluiten