10 weken geleden startte H. samen met haar trainingsmaat haar trainingstraject bij Destination Fit.

Fit zijn en verbetering van de lichaamssamenstelling waren haar voornaamste doelen. Bij de screening (foto links) stelden we vast dat we een verbetering van haar postuur en algemene beweeglijkheid hieraan konden toevoegen.

Na 10 weken zien we een aanzienlijke verbetering van haar postuur (volgens de Functional Patterns trainingsprincipes). Maar niet alleen dat: met een forse verbetering van de lichaamssamenstelling (vet%: - 6% / buik + heupomtrek samen: -13,5cm / gewicht: -4,5kg) heeft ze haar doel voor een groot deel bereikt. Nu kan de finetuning van haar postuur beginnen.

Haar resultaat kwam vooral door haar consistentie tot stand.

Vanaf dag 1 ging ze meteen aan de slag met de tips en tricks die ze toegereikt kreeg, ook buiten de trainingssessies. Hier is geen sprake van supplementen of welke troep dan ook die een hormoonbalans kunnen verstoren.

Evenwichtige voeding, bewegen en slaap zijn samen de sleutel. Daar kom je al een heel eind mee.

Bekijk de foto's hieronder:

Top gedaan H. Fijn met je te mogen samenwerken. 

De voor -en na foto’s zijn er zeker niet om de minpuntjes te benadrukken, of te tonen wat ‘fout’ zou zijn. Een foute lichaamshouding bestaat niet, een betere die je bijgevolg beter laat bewegen wel. Zo kan je zien op welke punten gewerkt is geweest om tot de beste/betere versie van jezelf te kunnen komen.

Bekijk meer resultaten

Sluiten