Dit is een mooie. 21 weken geleden kwam Jan (fictieve naam) bij mij terecht na doorverwijzing van de arts. Hoofddoelstelling was gewichtsvermindering.

En zoals jullie zien is hij daar al aardig in geslaagd (-17,6kg). Maar eigenlijk is dit niet het belangrijkste. Wat belangrijker is, is het verpercentage. En hier zien we een drop van 7,1%! Met dit gepaard gaan natuurlijk ook de centimeters er vanaf. Alleen al voor de buikomtrek -12cm!

Slechte eetgewoonten afzweren en consistent trainen

Allemaal mooie resultaten, maar we kijken vooral naar de manier waarop hij deze heeft behaald. Beetje bij beetje slechte eetgewoonten vervangen door gezonde en consistent trainen. Altijd met de juiste mindset. Varanderen van leefstijl is een proces. Hier gaat tijd over. Bij Destination Fit gaan we niet voor de quick fix, maar voor duurzame resultaten. Het einde is nog niet in zicht, dat is eigenlijk bij niemand zo.

Maar er is een moment aangekomen dat Jan zelf verder kan met trainen en voeding vermits hij alles goed ge├»ntegreerd heeft. Succes! Met sportieve groet

Wil jij ook gewicht verliezen?

Bij Destination Fit kan je terecht voor een doelgerichte oplossing op maat om jouw doelstellingen te realiseren.

Sluiten