Enkele maanden geleden meldde Kristel zich voor een traject bij Destination Fit. Doelstelling is haar fit te krijgen voor haar trouwfeest over een paar maanden. Dat ze zich hiervoor al een jaar voordien meldde, was voor mij een voorteken dat ze de juiste mindset had om hieraan te beginnen. Geen quick-fixes hier. Mede door haar consistentie heeft ze een groot deel van haar doelstellingen toch op korte termijn weten waarmaken. Daarmee bouwt ze al genoeg marge in, waardoor het ook geen rush wordt om in allerijl resultaat te boeken.

Kristel haar ervaring lees je hier:

"Nooit gedacht dat ik na korte tijd mijn lichaam al zou zien veranderen. In principe met de insteek fitter te zijn voor de trouw, maar ik voel me zodanig beter dat de trainingen een constante zullen blijven en ik hier een levensstijl van maak. Bepaalde pijnen in mijn lichaam worden zo gemonitord door Kristof en de oefeningen worden zo gericht gegeven, met als resultaat dat de pijn die ik had voor aanvang van de sessies, ook weg is. Hoger energieniveau, geen pijn, fit lichaam en toch genoeg mogen eten inclusief desserts? Yes please!"

Wil je net zo energiek door het leven gaan als Kristel?

Daar kan ik je bij helpen. Ontdek hoe jij je fitste zelf kan worden, met een focus op gezonde levensstijl, training en voeding. Laten we samen aan de slag gaan voor een leven vol vitaliteit.

Sluiten