• header.jpg headermobile.jpg

Houd je focus vast

Geef jezelf tijd

Het gebeurt wel eens dat iemand bij me komt en meldt dat hij/zij na 2 weken of 1 maand nog geen resultaat vaststelt op de weegschaal en daar zullen velen onder ons zich wel in herkennen.

Het is belangrijk om te weten dat ieder lichaam anders is. De ene persoon kan al op 1 week 2kg verliezen, terwijl dat bij een ander pas na 2 maanden is. Geef je lichaam de tijd voor een reset periode. Wat belangrijker is in de 1e fase bij het werken naar jouw doel, is dat je voelt dat je terug de nodige energie krijgt.

Ieder lichaam is anders, maar ook, wat heb je ervoor gedaan? Train je wel, maar ben je toch niet goed bezig met voeding en slaap, dan wordt het altijd een moeilijk verhaal. Want om tot een optimaal resultaat te komen moet het zowel met training, voeding als met slaap goed zitten. Daarmee dat ik graag ook een verwijzing maak naar de ijsberg hierboven. Want jouw succes is enkel datgene wat meestal gezien wordt. De opofferingen, de toewijding, terugval van jouw trainings -en voedingsgewoonten is datgene wat zich onder het wateroppervlak bevindt en wordt belange niet door iedereen gezien.

Welke mogelijkheden zijn er om jezelf te doen slagen?

Als het even niet meezit, verlies dan zeker jouw focus niet. Want hoe je omgaat met een mindere periode bepaalt jouw toekomstig succes. Om resultaat te behalen zal het nooit in een rechte lijn naar boven gaan, veeleer met pieken en dalen. 

Een verandering in je leven aanbrengen is niet gemakkelijk. Als dat zo was, dan zou iedereen gelijk veranderen. Iedereen krijgt eens een terugvalsituatie. Alleen door jezelf op te pakken en door te gaan kan je het gewenste resultaat behalen en behouden.

 

Heb je zelf dat duwtje in de rug nodig om jouw focus te kunnen houden op weg naar jouw doelstelling? Contacteer me dan voor een vrijblijvend intake gesprek.

Sluiten