7 redenen waarom de SummerFit Group Training voordelig voor je  zal zijn (en je bovendien een beter gevoel zal geven dan de meeste workouts).

 1. Je traint in openlucht, in een groen kader, wat meer rust brengt voor je geest. Trainen in de buitenlucht zorgt achteraf ook voor meer voldoening en ontspanning.
   
 2. De sessie vindt plaats op zondagmorgen om 9u30. De hektiek van de werkweek ligt al even achter je en je kan zonder zonder zorgen volledig opgaan in je training. Bovendien geef jij zondag alvast een kickstart en voel jij je energiek en fit voor de rest van jouw zondag.
   
 3. Geen afbeulwerk: zoals gezegd, de focus ligt op  voldoening ná je training. Het kan niet de bedoeling zijn dat je een hele zondagnamiddag moet recupereren van je training. Daarom is het voor iedereen haalbaar, je kan het doen op je eigen tempo.
   
 4. Er wordt veel aandacht besteed aan een juiste uitvoering van je beweging, hetgeen ook bijdraagt aan een verbetering van je beweegpatronen in het dagelijkse leven. Je zal merken dat je na verloop van tijd vlotter zal bewegen, ook als je bvb gaat joggen.
   
 5. De trainingen gebeuren in groepsverband, niet meer dan 10 personen waardoor de kwaliteit van de training bewaard blijft. Fun en het sociale aspect staan eveneens voorop.
   
 6. Voor diegenen die op weekdagen reeds trainen is het een leuke afwisseling op de bestaande workouts. Ook staan deze trainingen open voor diegenen die nog nooit of even niet meer gesport hebben, want waar nodig worden er opties bij de oefeningen gegeven. Het bewegen op zich moet plezant blijven, wat er voor zorgt dat je het makkelijk volhoudt.
   
 7. Je krijgt oefeningen  (met video) mee die ondersteunend werken voor jouw workout ‘s zondags. Zo hoef je geen volledige week te wachten met sporten en zal jouw sessie qua intensiteit altijd meevallen.
Wil jij deelnemen aan deze training?
Sluiten