Hoe beleef jij je vakantie?

De meesten onder jullie hebben in deze periode een vakantie in het vooruitzicht of net achter de rug. En ieder zal hier zijn/haar  eigen voorkeur in hebben, maar ik verkies een goede balans tussen rust en sport wanneer ik op verlof ben.

Als ik de vergelijking maak met een elektrische wagen dan zie ik rust als een mogelijkheid om de batterijen terug op te laden en sport ik om de laadcapaciteit te verhogen zodat mijn energieniveau niet snel kan zakken.

De perfecte combinatie om je conditie op peil te houden

Deze combinatie  werkt enorm voor mij en zal ik blijven toepassen als ik erop uit trek. Iedereen doet natuurlijk wat voor hem/haar werkt op verlof, maar als je tot nu maar 1 van de 2 (rust of bewegen/sporten) deed, is het zeker het proberen waard beiden te combineren zodat je er terug voor kan gaan eens je verlof is afgelopen.

Sluiten