Enkele maanden geleden verbleef ik even in Seattle voor de Human Biomechanist Specialist opleiding van Functional Patterns.

Optimaal en kwaliteitsvol bewegen is het uiteindelijke doel van Functional Patterns. Heb je last/pijn door jouw houding, dan zullen de trainingsprincipes van Functional Patterns ervoor zorgen dat jij je houding en manier van bewegen kan herprogrammeren.

Voor ieder van ons bestaat er optimale lichaamshouding. Wordt die niet gerespecteerd, dan onstaan er na verloop van tijd lichamelijke ongemakken.

Ikzelf was reeds enige tijd op basisniveau  aan het trainen volgens de principes van Functional Patterns. Maar door de cursus en bijkomende trainingen de afgelopen weken, ervaar ik dat ik beter en efficiĆ«nter beweeg als nooit tevoren. Je mag ervan uitgaan dat door een zittend leven, en overmatig gebruik van phones en tablets een goede lichaamshouding en daarbijgaand optimaal bewegen niet gestimuleerd worden. Jij wil immers toch ook op je 80e goed kunnen bewegen en niet verder verkommeren in een zetel of met een rollator? ;-)

Wil je een keer vrijblijvend trainen volgens de trainingsprincipes van Functional Patterns?

Contacteer me dan voor een afspraak via onderstaande button.

Sluiten