In aanloop naar hun trouw startten Regi & Kristel vorige zomer hun trainingstraject bij Destination Fit. Dat werd door Vtm op beeld vastgelegd en kon je recent zien in 'Regi gaat trouwen'. Een fragment van hun trainingssessie kan je hier zien.

If you want to go far, go together

Trainen met zijn 2'tjes is echt wel de trend van de laatste maanden en zeker een dikke plus voor het versterken van je onderlinge relatie. Samen sporten is de ultieme gelegenheid om meer quality time met mekaar door te brengen in dit drukke leven.

3 goede reden om samen te sporten 

1. Combinatie van je healthy en social lifegoals
Door samen te gaan sporten kun je namelijk ook even bijpraten met je maat of je partner. En nee, dat hoeft zeker niet ten koste te gaan van de work-out zelf. Denk eens aan de warming-up, cardio training na de workout of het gezamenlijk fietsen naar het trainingscentrum... in enkele minuten kan je veel bijpraten. Samen maak je er een leuk uitje van!

2. Meer engagement
Samen afzien en grenzen verleggen, vergroot de onderlinge sociale connectie. Als je op jezelf bent aangewezen, zal je makkelijker een excuus vinden om de training uit te stellen. Spreek je met iemand af om te sporten, motiveer je mekaar om toch maar niet af te zeggen. Jullie houden mekaar accountable.

3. Haal meer plezier uit je doelstellingen/samen trainen
Als je samen traint, is er altijd iemand om je overwinning(en) mee te vieren! Schrijf je bijvoorbeeld samen in voor een 10 kilometer van 'Genk Loopt' en spreek 2x per week af om te gaan lopen. Je kan dus samen ook doelen stellen en er extra van genieten wanneer jullie dit doel hebben bereikt. Zeker doen als je merkt dat je zelf misschien niet zo intrinsiek gemotiveerd bent om te sporten.
Ook een trainer kan een sportbuddy voor je zijn. Hij/zij zal altijd jouw stok achter de deur zijn.
Als jullie samen training volgen, delen jullie de investering in je lijf samen. Weer een win-win!

Samen aan de slag voor een sportieve uitdaging?

Contacteer mij via de knop hieronder voor een intake / proefles.

Sluiten